Algemene Voorwaarden

Top4Garden CommV  (BE 0779.602.559) met adres te Vierwegenstraat 38, 8930 Menen.

Voor vragen of meer informatie neemt u best contact op via mail op info@top4garden.com.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Verzendkosten

Eventuele verzendkosten worden vermeld bij afhandeling van uw bestelling. Verzendingen in België zijn gratis voor bestellingen vanaf €65. Eventuele retourzendingen zijn steeds op eigen kosten. Levering binnen de 5 werkdagen na bestelling.

Verzendingen

Top4Garden werkt met Bpost voor verzendingen. U kan uw aankopen thuis of op een adres naar keuze laten leveren. Als u niet thuis bent wanneer uw pakket wordt aangeboden, krijgt u een verwittiging in uw brievenbus.

Levertijd

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling op dezelfde of op de daaropvolgende werkdag afgehandeld (maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van weekends en vakantiedagen). U ontvangt uw bestelling dan binnen de 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. De leveringstijd kan eventueel afwijken. Dit is afhankelijk van de bestemming en/of tijdstip van betaling. Top4Garden is niet aansprakelijk voor vertraging van een bestelling.

Omruilen van aankopen via webshop

U heeft tot 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de producten om uw bestelling in te ruilen. Dit kan op eigen kosten via post. Producten mogen enkel ingeruild worden in originele, volledige, onbeschadigde en ongebruikte staat. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen, gifts en verpakkingsmaterialen dienen te worden toegevoegd bij de retourzending. Indien het product niet in originele staat wordt geruild, wordt het aankoopbedrag niet terugbetaald.

Retouradres:
Top4Garden
Vierwegenstraat 38
8930 Menen

De koper dient zijn rekeningnummer toe te voegen zodat Top4Garden de terugbetaling kan uitvoeren. Enkel het werkelijk betaalde bedrag wordt terugbetaald en dit binnen de 14 dagen nadat de producten in originele staat op het retouradres werden ontvangen.
Bij terugzending is Top4Garden niet aansprakelijk voor enige schade, diefstal of verlies aan de verpakking en/of het product. Gedragen, bedrukte en/of beschadigde producten zullen in geen geval teruggenomen worden!

Maatvoering

Maatvoering wordt in Europese maten weergegeven.

Algemene informatie

De kopende partij gaat op het moment van betaling automatisch akkoord met alle bovengenoemde voorwaarden. Op het moment dat hiervan wordt afgeweken behoudt Top4Garden ten alle tijden het recht de geplaatste bestelling te annuleren.
In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van Antwerpen bevoegd. Het Belgisch recht is steeds van toepassing.
Bij gebruik van deze website verklaart u zich akkoord met onze Algemene voorwaarden.
Gratis Levering

Wij verzenden gratis vanaf € 50, anders € 5 verzendingskosten.

Uitgebreid Assortiment

Van tuinbenodigdheden tot meststoffen, wij hebben het allemaal!

Top Aanbiedingen

Bij ons vind je op regelmatige basis speciale aanbiedingen en acties.

Beveiligde Betalingen

We garanderen je dat de betalingen verlopen in een beveiligde omgeving.

Scroll naar top